Troškinta višta su bruknėmis

Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalai, Troškiniai 0 comments

Troškinta višta su bruknėmis

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

3

hours 

20

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Svogūnas 1 vnt.

  • Vanduo 1 l.

  • Pipirai truputis

  • Petražolės truputis

  • Sviestas 100 g.

  • Slyvos truputis

  • Kmynai truputis

  • Mėtos truputis

  • Kriaušės truputis

  • Višta 1 vnt.

  • Bruknių uogienė 1/2 l.

  • rūgęs pienas truputis

  • lauro lapelis 1 vnt.

Gaminimo eiga

  • Išdarinėta višta 2 val
  • mirkoma rūgusiame piene, po to įtrinama druska ir apkepinama svieste
  • Tada dedama į keptuvą, įpilama vandens, sudedami visi prieskoniai ir troškinama
  • Ištroškinta višta supjaustoma mažomis porcijomis, išdėliojama lėkštėje, aplinkui vainiku sudėjus bruknių uogienę, bruknėse virtas slyvas, kriaušes

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*