Troškinta veršiena su pievagrybiais

Troškiniai 0 comments

Troškinta veršiena su pievagrybiais

0.0 from 0 votes
Course: TroškiniaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus0,5 stiklinės 0,5

  • Druska pagal skonį

  • Miltai3 šaukštai 3

  • Pipirai pagal skonį

  • Morkos200 g 200

  • Svogūnai100 g 100

  • Grietinė0,5 stiklinės 0,5

  • Pievagrybiai500 g 500

  • Česnakai2 skiltelės 2

  • Mėsos sultinys2 stiklinės 2

  • Cukinijos300 g 300

  • Veršiena1,5 kg 1,5

Gaminimo eiga

  • Mėsą nuplauti, nusausinti ir išimti kaulą
  • Supjaustyti mažais gabalėliais, pasūdyti ir pavolioti miltuose
  • Svogūnus ir česnaką sukapoti
  • Puode įkaitinti aliejų, jame apkepinti mėsą, sudėti svogūnus, česnaką, užpilti sultiniu, pasūdyti, įberti pipirų
  • Kol mėsa troškinasi supjaustyti morkas griežinėliais, cukinijas- stambiais kubeliais
  • Patroškinus 30min į mėsą sudėti morkas, baigiant troškinti- cukiniją ir grietinę
  • Pievagrybius supjaustyti gabaliukais, pakepinti su trupučiu sviesto ar aliejaus, pasūdyti
  • Veršieną su daržovėmis dėti į lėkštes, užpilti padažu, kuriame troškinosi, ant viršaus sudėti pievagrybius

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*