Troškinta veršiena su pievagrybiais
Cooking time
50
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Mėsą nuplauti, nusausinti ir išimti kaulą
- Supjaustyti mažais gabalėliais, pasūdyti ir pavolioti miltuose
- Svogūnus ir česnaką sukapoti
- Puode įkaitinti aliejų, jame apkepinti mėsą, sudėti svogūnus, česnaką, užpilti sultiniu, pasūdyti, įberti pipirų
- Kol mėsa troškinasi supjaustyti morkas griežinėliais, cukinijas- stambiais kubeliais
- Patroškinus 30min į mėsą sudėti morkas, baigiant troškinti- cukiniją ir grietinę
- Pievagrybius supjaustyti gabaliukais, pakepinti su trupučiu sviesto ar aliejaus, pasūdyti
- Veršieną su daržovėmis dėti į lėkštes, užpilti padažu, kuriame troškinosi, ant viršaus sudėti pievagrybius