Troškinta triušiena su grybais

Mėsos patiekalai 1 comment

Troškinta triušiena su grybais

4.0 from 1 vote
Course: Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

20

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus3 šaukštai 3

  • Druska1/2 šaukštelio 1/2

  • Vanduo250 ml 250

  • Miltai4 šaukštai 4

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Pievagrybiai170 g 170

  • Česnakai2 skiltelės 2

  • Vištienos sultinys1 kubelis 1

  • Laurų lapai1 vnt 1

  • Baltas sausas vynas250 ml 250

  • Džiovinti čiobreliai1 šaukštelis 1

  • Kartieji pipirai1/4 šaukštelio 1/4

  • Triušiena1-1,5 kg 1-1,5

Gaminimo eiga

  • Triušieną vienai valandai pamerkti į šaltą vandenį
  • Nuskalauti, nusausinti ir supjaustyti gabalais
  • Miltus sumaišyti su druska ir pipirais
  • Kiekvieną triušienos gabalą pavolioti paruoštuose miltuose ir apkepti iš abiejų pusių su aliejumi
  • Sudėti supjaustytus svogūnus ir česnakus, truputį pakepinti maišant
  • Į puodą supiltu verdančiame vandenyje ištirpintą sultinio kubelį, vyną, sudėti čiobrelius ir viską palengva kaitinti, kol užvirs
  • Tada sudėti apkeptus triušienos gabalus
  • Sumažinti ugnį, uždengti ir troškinti apie 1 val
  • , kartais pamaišant
  • Sudėti grybus ir dar 3-4 minutes patroškinti

One Comment

  1. angele

    dukrytes gimtadienis pabandysiu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*