Troškinta triušiena arba kiškiena

Mėsos patiekalai 0 comments

Troškinta triušiena arba kiškiena

0.0 from 0 votes
Course: Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

15

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Morka1 vnt 1

  • Druska Pagal skonį

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Miltai1,5 šaukšto 1,5

  • Pipirai Pagal skonį

  • Grietinė0,5 stiklinės 0,5

  • Riebalai3 šaukštai 3

  • Salieras Gabalėlis

  • kiškiena (nugarėlės, krūtinėlės, šlaunelės) 600g

  • vanduo arba kaulų nuoviras2 stiklinės 2

Gaminimo eiga

  • Paruoštą mėsą kartu su kaulais supjaustykite gabalais ir juos iš visų pusių apkepinkite įkaitintuose riebaluose
  • Pridėkite supjaustytų daržovių ir jas truputį pakepinkite, įpilkite skysčio, pridėkite prieskonių ir uždengus dangčiu troškinkite ant mažos ugnies
  • Miltus išmaišykite ištirpintuose riebaluose arba šaltame vandenyje, supilkite į padažą ir 8 – 10 minučių pavirinkite
  • Jei mėsa neriebi, miltus geriau išmaišyti riebaluose
  • Pabaigoje pridėkite grietinės
  • Valgykite su virtomis bulvėmis, pupelėmis arba žiediniais kopūstais, daržovių salotomis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*