Troškinta triušiena
Cooking time
2
hours
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska – 1 šaukštelis 1
Morkos – 5 vnt 5
Malti pipirai – 1/2 šaukštelio 1/2
Alyvų aliejus – 3 šaukštai 3
Triušis – 1,5 kg 1,5
grientinė – 250 g 250
sultinio kubelis – 1 vnt 1
petražolių lapai – 1 sauja 1
Gaminimo eiga
- Petražolių lapelius susmulkiti ir sumaišyti su druska bei pipirais
- Triušį supjaustyti stambiais gabalais, įtrinti druskos mišiniu, sudėti į indą, uždengti ir per naktį laikyti šaldytuve
- Marinuotus triušio gabalus iš visų pusių apkepti keptuvėje įkaitintame aliejuje, sudėti į troškintuvą
- Morkas stambiai sutarkuoti, sudėti ant triušienos, ant viršaus sukrėsti grietinę ir 175C karštumo orkaitėje troškinti 1
- 5 val