Troškinta triušiena

Mėsos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai 0 comments

Troškinta triušiena

5.0 from 1 vote
Course: Mėsos patiekalai, Kalėdiniai patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

2

hours 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska1 šaukštelis 1

  • Morkos5 vnt 5

  • Malti pipirai1/2 šaukštelio 1/2

  • Alyvų aliejus3 šaukštai 3

  • Triušis1,5 kg 1,5

  • grientinė250 g 250

  • sultinio kubelis1 vnt 1

  • petražolių lapai1 sauja 1

Gaminimo eiga

  • Petražolių lapelius susmulkiti ir sumaišyti su druska bei pipirais
  • Triušį supjaustyti stambiais gabalais, įtrinti druskos mišiniu, sudėti į indą, uždengti ir per naktį laikyti šaldytuve
  • Marinuotus triušio gabalus iš visų pusių apkepti keptuvėje įkaitintame aliejuje, sudėti į troškintuvą
  • Morkas stambiai sutarkuoti, sudėti ant triušienos, ant viršaus sukrėsti grietinę ir 175C karštumo orkaitėje troškinti 1
  • 5 val
  •  

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*