Troškinta menkė su lapkotiniais salierais

Žuvies patiekalai 0 comments

Troškinta menkė su lapkotiniais salierais

0.0 from 0 votes
Course: Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Morkos4 vnt 4

  • Saldžiosios paprikos1 vnt 1

  • Citrinų sultys2 šaukštai 2

  • Sviestas3 šaukštai 3

  • Malti pipirai pagal skonį

  • Salierų stiebai3-4 vnt 3-4

  • Menkės filė500 g 500

Gaminimo eiga

  • Menkės filė nuplauname šaltu vandeniu, nusausiname apšlakstome citrinų sultimis, supjaustome nedideliais gabaliukais
  • Morkas nulupame, iš paprikos išimame sėklas
  • Keptuvėje įkaitiname sviestą arba aliejų, sudedame supjaustytas daržoves ir truputį pakepiname
  • Pasūdome, pabarstome pipirais, įpilame stiklinę vandens, uždengiame ir troškiname 10 min
  • Į keptuvę sudedame menkės filė, vėl uždengiame ir dar patroškiname 10 min
  • Tiekiame su virtais ryžiais, daržovių salotomis

Tags

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*