Troškinta menkė su lapkotiniais salierais

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Menkės filė troškinta su daržovėmis. Supjaustyta menkės filė pakepinama su morkomis, paprika ir salierais. Įpilama stiklinė vandens, troškinama 10 min. Patiekiami su ryžiais ir daržovių salotomis.

Troškinta menkė su lapkotiniais salierais

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Gaminimo laikas

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Citrinų sultys2 šaukštai 2

  • Druska: pagal skonį

  • Malti pipirai: pagal skonį

  • Menkės filė500 g 500

  • Morkos4 vnt 4

  • Saldžiosios paprikos1 vnt 1

  • Salierų stiebai3-4 vnt 3-4

  • Sviestas3 šaukštai 3

  • Žymės: menkė salierai

Gaminimo eiga

  • Menkės filė nuplauname šaltu vandeniu, nusausiname apšlakstome citrinų sultimis, supjaustome nedideliais gabaliukais.
  • Morkas nulupame, iš paprikos išimame sėklas.
  • Keptuvėje įkaitiname sviestą arba aliejų, sudedame supjaustytas daržoves ir truputį pakepiname.
  • Pasūdome, pabarstome pipirais, įpilame stiklinę vandens, uždengiame ir troškiname 10 min.
  • Į keptuvę sudedame menkės filė, vėl uždengiame ir dar patroškiname 10 min.
  • Tiekiame su virtais ryžiais, daržovių salotomis.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*