Troškinta lydeka grietinėje

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Lydekos troškinys: Supjaustykite žuvį, apvoliokite miltuose ir iškepkite. Sudėkite į puodą, įpilkite sultinio, grietinės, patroškinkite 30 min. Patiekti su bulvėmis ir salotomis.

Troškinta lydeka grietinėje

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Gaminimo laikas

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus3-4 šaukštai 3-4

  • Druska: pagal skonį

  • Grietinė3 šaukštai 3

  • Lydeka1 kg 1

  • Miltai2 šaukštai 2

Gaminimo eiga

  • Paruoštą žuvį supjaustyti gabalais, pabarstyti druska, apvolioti miltuose, iškepti gerai įkaitintuose riebaluose, sudėti į puodą, įpilti nedaug sultinio, užpilti grietine ir 30 min. patroškinti.
  • Patiekti su virtomis bulvėmis, bulvių koše. Atskirai duoti šviežių kopūstų, šviežių agurkų salotas.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*