Troškinta laukinė antis

Paukštienos patiekalai 0 comments

Troškinta laukinė antis

0.0 from 0 votes
Course: Paukštienos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

2

hours 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska Pagal skonį

  • Miltai2 šaukšteliai 2

  • Grietinė Pusė stiklinės

  • Sultinys2 stiklinės 2

  • Lašinukai100 g 100

  • Citrinos sultys1 šaukštas 1

  • laukinės antys2 vnt 2

  • ištirpintas sviestas100 g 100

Gaminimo eiga

  • Laukinės antys skaniausios šviežios
  • Marinuotos arba ilgai laikytos jos ne tokios skanios
  • Jaunas antis reikia nupešti, senoms numauti odas
  • Paruoštas antis prismaigstyti pailgais strypeliais supjaustytų lašinukų, pakepinti svieste, kol apsitrauks rusva plutele
  • Apipilkite sultiniu, įberkite druskos, įpilkite citrinos sulčių ir uždengus troškinkite ant mažos ugnies
  • Ištroškintas antis supjaustykite su kaulais arba atskirkite šlauneles ir krutinės minkštimą, o kaulų nepjaustykite
  • Sudėkite į pašildytą dubenį
  • Iš skysčio, kuriame buvo troškinama antis, pagaminkite padažą ir patiekite padažinėje
  • Prie šio valgio tinka riebaluose keptos bulvės, troškinti raudongūžiai kopūstai arba burokėliai ir slyvų arba serbentų koše

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*