Troškinta jautiena su svogūnais

Karšti patiekalai, Daržovių patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Troškinta jautiena su svogūnais

0.0 from 0 votes
Course: Daržovių patiekalai, Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Miltai1 g 1

  • Actas5 g 5

  • Svogūnai120 g 120

  • Jautiena160 g 160

  • Bulvės100 g 100

  • Žalumynai apibarstymui

  • Riebalai15 g 15

  • Vynas10 g 10

  • Lauro lapeliai keletas

  • nemalti pipirai pagal skonį

Gaminimo eiga

  • Supjaustyta gabalais jautiena išmušama, apibarstoma druska, pipirais ir apkepinama riebaluose
  • Į keptuvę dedama 1 cm torio griežinėliais supjaustytų svogūnų sluoksnis, eilė mėsos, vėl svogūnų, vėl mėsos; taip sudedama visa mėsa ir svogūnai
  • Viskas užpilama riebalais, sultiniu, sudedami prieskoniai ir troškinama
  • Ištroškinus mėsą, dalis sulčių nusunkiama, supilamas actas ir vynas, sudedami pakepinti miltai ir užvirinus vėl užpilama ant mėsos ir dar kartą užvirinama
  • Patiekiant valgyti, ant mėsos gabaliukų dedama svogūnų, užpilama padažu, apibarstoma žalumynais ir paduodama su virtomis bulvėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*