Troškinta jautiena su svogūnais
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Supjaustyta gabalais jautiena išmušama, apibarstoma druska, pipirais ir apkepinama riebaluose
- Į keptuvę dedama 1 cm torio griežinėliais supjaustytų svogūnų sluoksnis, eilė mėsos, vėl svogūnų, vėl mėsos; taip sudedama visa mėsa ir svogūnai
- Viskas užpilama riebalais, sultiniu, sudedami prieskoniai ir troškinama
- Ištroškinus mėsą, dalis sulčių nusunkiama, supilamas actas ir vynas, sudedami pakepinti miltai ir užvirinus vėl užpilama ant mėsos ir dar kartą užvirinama
- Patiekiant valgyti, ant mėsos gabaliukų dedama svogūnų, užpilama padažu, apibarstoma žalumynais ir paduodama su virtomis bulvėmis