Troškinta jautiena su obuoliais

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, Troškiniai 0 comments

Troškinta jautiena su obuoliais

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Cukrus2 šaukštai 2

  • Miltai5 šaukštai 5

  • Citrina1 vnt 1

  • Obuoliai10 vnt 10

  • Sviestas5 šaukštai 5

  • Krakmolas truputis

  • Jautiena800 g 800

Gaminimo eiga

  • Nulupti obuolius (geriausiai tinka rūgštesni – antaniniai) ir supjaustyti į 4 dalis bei užpilti vandeniu su cukrumi ir pavirinti, tik nepervirti, kad neištižtų
  • Padažas: miltus pakepini svieste, atskiesti obuolių nuoviru ir truputį pakaitinti
  • Į padažą sudėti kubeliais supjaustytą virtą jautieną ir obuolius
  • Pasūdyti ir dar truputį pakaitinti

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*