Troškinta jautiena

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, Troškiniai 0 comments

Troškinta jautiena

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

10

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Lauro lapas1 vnt 1

  • Miltai1 šaukštas 1

  • Actas truputis

  • Pipirai truputis

  • Svogūnai0,5 kg 0,5

  • Jautiena1 kg 1

  • Žalumynai pagal skonį

  • Riebalai3 šaukštai 3

Gaminimo eiga

  • Supjaustyta gabalais jautiena išmušama, apibarstoma druska, pipirais ir apkepama riebaluose
  • Į keptuvą dedamas 1 cm
  • storio griežinėliais supjaustytų svogūnų sluoksnis, eilė mėsos, vėl svogūnų, mėsos; taip sudedama visa mėsa ir svogūnai
  • Viskas užpilama riebalais, sultiniu, sudedami prieskoniai ir troškinama
  • Mėsą ištroškinus, dalis sulčių nusunkiama, įpilama acto, sudedami pakepinti miltai ir užvirinus vėl užpilama ant mėsos ir dar kartą užvirinama
  • Patiekiant ant mėsos dedama svogūnų, užpilama padažu ir patiekiama su virtomis bulvėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*