Skani, troškinta veršiena su pamėgtomis bulvėmis 🙂
Troškinta aviena su bulvėmis
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Aviena supjaustoma 10-15 g
- gabalėliais, morkos – 1 cm kubeliais ir svogūnai – skiltelėmis
- Į įkaitintus riebalus dedami mėsos gabalėliai ir apkepami
- Kai mėsa baigia apgelsti, sudedamos morkos, kiek vėliau – svogūnai ir apkepinami, po to pridedama pomidorų tyrės, pakepinama, užpilama vandeniu ir troškinama uždengus 15-20 min
- Tada sudedamo nedideliais kubeliais (2 cm) supjaustytos bulvės ir troškinama, kol mėsa suminkštėja
- Patiekiant apibarstoma žalumynais