Troškinta aviena su bulvėmis

Karšti patiekalai, Daržovių patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Skani, troškinta veršiena su pamėgtomis bulvėmis 🙂

Troškinta aviena su bulvėmis

0.0 from 0 votes
Course: Daržovių patiekalai, Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Aviena120 g 120

  • Morkos40 g 40

  • Svogūnai25 g 25

  • Bulvės200 g 200

  • Žalumynai apibarstymui

  • Pomidorų tyrė25 g 25

  • lydytas lajus15 g 15

Gaminimo eiga

  • Aviena supjaustoma 10-15 g
  • gabalėliais, morkos – 1 cm kubeliais ir svogūnai – skiltelėmis
  • Į įkaitintus riebalus dedami mėsos gabalėliai ir apkepami
  • Kai mėsa baigia apgelsti, sudedamos morkos, kiek vėliau – svogūnai ir apkepinami, po to pridedama pomidorų tyrės, pakepinama, užpilama vandeniu ir troškinama uždengus 15-20 min
  • Tada sudedamo nedideliais kubeliais (2 cm) supjaustytos bulvės ir troškinama, kol mėsa suminkštėja
  • Patiekiant apibarstoma žalumynais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*