Troškinta aviena

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, Troškiniai 0 comments

Troškinta aviena

1.3 from 3 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 

10

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Aviena400 g 400

  • Miltai20 g 20

  • Svogūnai100 g 100

  • Grietinė1/4 l 1/4

  • Riebalai40 g 40

  • Saldieji ankštpipiriai pagal skonį

Gaminimo eiga

  • Mėsa nuplaunama, supjaustoma kubeliais, apkepinama su smulkintais svogūnais, pasūdoma ir pagardinama saldžiais ankštpipiriais
  • Paskui užpilama vandeniu arba sultiniu ir troškinama
  • Ištroškinta mėsa išgriebiama, į skystį supilamas grietinės ir miltų uždaras, užvirinama
  • Galiausiai į perkoštą padažą atgal sudedama mėsa ir dar pakaitinama
  • Viršų galite apibarstyti mėgstamais žalumynais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*