Troškinta antis su aitriu vaisių padažu
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Miltai – 1 šaukštas 1
Svogūnai – 1 vnt 1
Džiovinti mairūnai žiupsnelis –
Čiobreliai žiupsnelis –
Obuoliai – 2 vnt 2
Pomidorų padažas – 1 šaukštas 1
Česnakai – 3 skiltelės 3
Antis – 1 vnt 1
Riebalai –
Gvazdikėliai – 1-2 vnt 1-2
Džiovintos slyvos sauja –
Maltos paprikos žiupsnelis –
Gaminimo eiga
- Antį supjaustykite, ištrinkite prieskoniais ir valandą palaikykite
- Tada apkepkite įkaitintuose riebaluose
- Į puodą pilkite 2 stiklines vandens, dėkite antį ir ant silpnos ugnies troškinkite
- Vandens daugiau nepilkite
- Slyvas išmirkykite ir, jei iš troškinio išgaravo skystis, į jį supilkite tą vandenį
- Kai mėsa bus beveik minkšta, sudėkite slyvas ir nuluptus, ketvirčiais pjaustytus obuolius
- Barstykite druska, čiobreliais, mairūnais, paprikomis, gvazdikėliais, įdėkite pomidorų padažo
- Troškinkite, kol viskas suminkštės
- Antieną išimkite
- padažą berkite miltus, išmaišykite jį ir užvirkite