Troškinta antis su aitriu vaisių padažu

Paukštienos patiekalai 0 comments

Troškinta antis su aitriu vaisių padažu

0.0 from 0 votes
Course: Paukštienos patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Miltai1 šaukštas 1

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Džiovinti mairūnai žiupsnelis

  • Čiobreliai žiupsnelis

  • Obuoliai2 vnt 2

  • Pomidorų padažas1 šaukštas 1

  • Česnakai3 skiltelės 3

  • Antis1 vnt 1

  • Riebalai

  • Gvazdikėliai1-2 vnt 1-2

  • Džiovintos slyvos sauja

  • Maltos paprikos žiupsnelis

Gaminimo eiga

  • Antį supjaustykite, ištrinkite prieskoniais ir valandą palaikykite
  • Tada apkepkite įkaitintuose riebaluose
  • Į puodą pilkite 2 stiklines vandens, dėkite antį ir ant silpnos ugnies troškinkite
  • Vandens daugiau nepilkite
  • Slyvas išmirkykite ir, jei iš troškinio išgaravo skystis, į jį supilkite tą vandenį
  • Kai mėsa bus beveik minkšta, sudėkite slyvas ir nuluptus, ketvirčiais pjaustytus obuolius
  • Barstykite druska, čiobreliais, mairūnais, paprikomis, gvazdikėliais, įdėkite pomidorų padažo
  • Troškinkite, kol viskas suminkštės
  • Antieną išimkite
  •   padažą berkite miltus, išmaišykite jį ir užvirkite

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*