Trikampiai su grybais

Karšti patiekalai, Užkandžiai, Grybų patiekalai 0 comments

Trikampiai su grybais

0.0 from 0 votes
Course: Grybų patiekalai, Karšti patiekalai, UžkandžiaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus2 šaukštai 2

  • Varškė400 g 400

  • Kiaušiniai2 vnt 2

  • Miltai600 g 600

  • Morkos1 vnt 1

  • Svogūnai2-3 vnt 2-3

  • Grietinė2 šaukštai 2

  • Grybai800 g 800

  • Universalūs prieskoniai pagal skonį (įdarui)

  • Kepimo milteliai1 šaukštelis 1

  • Margarinas300 g 300

  • Kopūstas1/4 gūžės 1/4

Gaminimo eiga

  • Kopūstus supjaustykite rėžiukais, svogūnus ir grybus – mažais gabaliukais, morką stambiai sutarkuokite
  • Svogūnus berkite į karštą aliejų ir pačirškinkite
  • Paskui sudėkite grybus, kopūstus ir morkas, gardinkite prieskoniais, druska
  • Troškinkite ant nekaitrios ugnies 20-30 minučių
  • Ataušinkite
  • Margariną atšaldykite ir stambiai sutarkuokite
  • Kiaušinį išplakite
  • Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, paskui krėskite varškę, dėkite grietinę, pilkite kiaušinio plakinį ir berkite margarino tarkius
  • Tešlą kruopščiai išminkykite ir palikite pusvalandžiui ar valandai šaldytuve
  • Ištraukite ir iškočiokite 0,5 cm storio lakštą
  • Jį suraikykite kvadratėliais
  • Ant kiekvieno kraukite po 1-2 šaukštelius įdaro ir sulenkite perpus, užspauskite kraštus
  • Trikampius dėkite į miltais pabarstytą skardą, aptepkite kiaušinio plakiniu, šaukite 180 °C karščio orkaitę ir kepkite tol, kol dailiai pagels

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*