Trešnių sriuba

Sriubos 0 comments

Trešnių sriuba

0.0 from 0 votes
Course: SriubosDifficulty: Vidutinis
Cooking time

25

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Cukrus1/2 stiklinės 1/2

  • Vanduo5 stiklinės 5

  • Citrinų žievelės1 citrinos 1

  • Krakmolas1-2 šaukštai 1-2

  • Sausas raudonas vynas1 stiklinė 1

  • Cinamono lazdelės1-2 vnt 1-2

  • Trešnės750 g 750

Gaminimo eiga

  • Trešnes nuplauname, nuvarviname ir išimame kauliukus
  • Į puodą įpilame 5 stiklines vandens, įdedame cinamono lazdelę, citrinos žievelę, užverdame, sumažiname ugnį ir paverdame 10 min
  • Po to suberiame paruoštas trešnes, truputį paverdame, išimame cinamono lazdelę ir citrinos žievelę
  • Vyne ištirpiname krakmolą ir supilame į sriubą
  • Keletą minučių paverdame
  • Sriubą tiekiame karštą
  • Pastabos: raudonas vynas gali būti desertinis, tada cukraus dedame mažiau (pagal skonį)

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*