Traškūs žiediniai kopūstai

Užkandžiai, Daržovių patiekalai 1 comment

Traškūs žiediniai kopūstai

4.3 from 3 votes
Course: Daržovių patiekalai, UžkandžiaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

25

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus truputis

  • Druska1 šaukštelis 1

  • Česnakas2 skiltelės 2

  • Vanduo175 ml 175

  • Miltai75 g 75

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Kalendra1/2 šaukštelio 1/2

  • Ciberžolė1/2 šaukštelio 1/2

  • Žiedinis kopūstas1/2 vnt 1/2

  • čili prieskoniai1/2 šaukštelio 1/2

Gaminimo eiga

  • Į indą suberkite miltus, kalendrą, druską, ciberžolę, čili prieskonius ir trintą česnaką
  • Išmaišykite
  • Miltų viduryje padarykite duobutę ir į ją pilkite vandenį
  • Labai gerai išmaišykite (iki vientisos masės)
  • Žiedinius kopūstus išskirstykite žiedynais, svogūnus – supjaustykite griežinėliais
  • Paruoštas daržoves mirkykite tešloje ir kepkite gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus abi pusės (4-5 min
  • )

One Comment

  1. Anonymous

    laaabai skanu dievinu ziedini kopusta

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*