Trapus vyniotinis

Desertai, saldumynai, Įvairūs patiekalai, Pyragai 0 comments

Trapus vyniotinis

0.0 from 0 votes
Course: Desertai, saldumynai, Įvairūs patiekalai, PyragaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Cukrus100 g 100

  • Miltai3-4 stiklinės 3-4

  • Obuoliai3 vnt 3

  • Grietinė250 ml 250

  • Cinamonas pagal skonį

  • Margarinas200 g 200

  • Miltinis cukrus1 šaukštas 1

Gaminimo eiga

  • Į indą sudėti margariną, miltus, cukrų ir grietinę
  • Tešlą gerai išminkius palaikyti šaldytuve, kad atvėstų
  • Obuolius nulupti ir supjaustyti
  • Atvėsusią tešlą iškočioti 6-7 cm pločio juostelėmis
  • Jas pabarstyti cinamonu, uždėti po gabalėlį obuolio ir suvynioti
  • Aptepus kiaušiniu apibarstyti cukrumi
  • Kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 30-40 minučių

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*