Trapus vyniotinis
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Cukrus – 100 g 100
Miltai – 3-4 stiklinės 3-4
Obuoliai – 3 vnt 3
Grietinė – 250 ml 250
Cinamonas pagal skonį –
Margarinas – 200 g 200
Miltinis cukrus – 1 šaukštas 1
Gaminimo eiga
- Į indą sudėti margariną, miltus, cukrų ir grietinę
- Tešlą gerai išminkius palaikyti šaldytuve, kad atvėstų
- Obuolius nulupti ir supjaustyti
- Atvėsusią tešlą iškočioti 6-7 cm pločio juostelėmis
- Jas pabarstyti cinamonu, uždėti po gabalėlį obuolio ir suvynioti
- Aptepus kiaušiniu apibarstyti cukrumi
- Kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 30-40 minučių