Trapūs šokoladiniai sausainiai
Cooking time
45
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Sviestą, cukraus pudrą ir vanilinį cukrų sumaišyti mikseriu nedideliu greičiu
- Tada greitį padidinti iki vidutinio ir išplakti iki purumo
- Suberti miltus, kakavą ir cinamoną ir mažiausiu greičiu viską gerai išmaišyti
- Tešlą padalinti į dvi dalis
- Tešlą iškočioti tarp dviejų kepimo popieriaus lapų iki 0,5 cm storio (kitą dalį laikyti šaldytuve)
- Išpjauti norimos formos sausainius, juos sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti iki 180º C įkaitintoje orkaitėje 8 – 10 min
- Išėmus iš orkaitės po 1 minutės perkelti sausainius ant grotelių ir visiškai ataušinti
- Glajui ant vandens garų vonelės ištirpinti šokoladą ir sviestą, kartais vis pamaišant, kol gausis vienalytė masė
- Masę sudėti į maišelį, mažą galiuką nukirpti ir dekoruoti ataušusius sausainius