Trapus obuolių pyragas
Cooking time
1
hour15
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Cukrus – 1 stiklinė 1
Kiaušiniai – 2 vnt 2
Miltai – 650 g 650
Obuoliai – 5-6 vnt 5-6
Cinamonas pagal skonį –
Vanilinis cukrus – 1-2 šaukšteliai 1-2
Gaminimo eiga
- Viską išminkome ir tešlą dedam 30min
- į šaldytuvą
- Tada supjaustome obuolius skiltelėmis, juos sumaišome su vanilininiu cukrumi ir cinamonu
- Tešlą dalijame į dvi dalis
- Viena dalimi išklojame skardą
- Tada pilam obuolius ir užkojam likusia tešlos dalimi
- Kepam 30min
labai idomu,kokia tešla išeis iš 2 kiaušiniu ir 650g miltu. Manau neverta net bandyti
Trapi tešla tik tada bus trapi, kai į ją įdėsite riebalų, čia aš jų nematau, riebalai ir suteikia tešlai trapumo. Dar reikalingi kepimo milteliai. Nemanau kad iš kiaušinių ir miltų buvo skanus pyragas 😉
Ka jus suprantat vistos… pyragas gavos kaip pyragas. 5 balai uz paprastuma.
..nesamone