Tradicinė pica su traškia plutele

Picos 0 comments

Tradicinė pica su traškia plutele

0.0 from 0 votes
Course: PicosDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 

15

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Cukrus2 šaukšteliai 2

  • Vanduo3/4 stiklinės 3/4

  • Miltai2,5 stiklinės 2,5

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Fermentinis sūris1 stiklinė 1

  • Pomidorų padažas3/4 stklinės 3/4

  • Pievagrybiai125 g 125

  • Parmezano sūris1/4 stiklinės 1/4

  • Saldžioji paprika1/2 vnt 1/2

  • Bazilikas2 šaukštai 2

  • Ančiuvių filė6 vnt 6

  • Saliamo dešra (supjaustytos griežinėliais, picos viršui)

  • Džiovintos mielės7 g 7

  • Alyvos12 vnt 12

Gaminimo eiga

  • Paruoškite tešlą
  • Dubenyje sumaišykite mieles ir cukrų, įmaišykite šilto vandens
  • Į dubenį persijokite miltus ir druską, supilkite mielių mišinį ir kruopščiai išmaišykite
  • Ant miltais pabarstyto paviršiaus tešlą minkykite 10 minučių arba tol, kol neliks gumulėlių ir ji pasidarys elanstinga
  • Iš tešlos iškočiokite skritulį, kuris tilptų į 30cm picos padėklą
  • Orkaitę įkaitinkite iki 190 laipsnių
  • Picos pagrindą aptepkite pomidorų padažu ir ant viršaus sudėkite saliamio dešrą, baziliką, grybus, svogūną, pipirus ir alyvas
  • Tada dar išdėliokite ančiuvių gabalėlius, apibarstykite modzarelos ir parmezano sūriu
  • Kepkite 30 minučių

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*