Totoriškas padažas

Padažai 0 comments

Totoriškas padažas

1.0 from 2 votes
Course: PadažaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

15

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Petražolių lapeliai Pagal skonį

  • Cukrus Truputis

  • Majonezas1 indelis 1

  • Kapariai1 šaukštas 1

  • raugintas agurkas1 vnt 1

  • mažas svogūnas1 vnt 1

  • citrinos sultys arba naminis vynas Pagal skonį

Gaminimo eiga

  • Susmulkinkite raugintą agurką (prieš tai nulupkite ir išimkite sėklas), svogūną ir petražolių lapelius
  • Visus produktus sumaišykite su majonezu ir pagardinkite
  • Patiekite prie paukštienos, veršienos, ir triušienos valgių
  • Šaltą mėsą užpilkite padažu, o prie karštos mėsos padažą duokite padažinėje

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*