Totoriškas padažas
Cooking time
15
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Petražolių lapeliai Pagal skonį –
Cukrus Truputis –
Majonezas – 1 indelis 1
Kapariai – 1 šaukštas 1
raugintas agurkas – 1 vnt 1
mažas svogūnas – 1 vnt 1
citrinos sultys arba naminis vynas Pagal skonį –
Gaminimo eiga
- Susmulkinkite raugintą agurką (prieš tai nulupkite ir išimkite sėklas), svogūną ir petražolių lapelius
- Visus produktus sumaišykite su majonezu ir pagardinkite
- Patiekite prie paukštienos, veršienos, ir triušienos valgių
- Šaltą mėsą užpilkite padažu, o prie karštos mėsos padažą duokite padažinėje