Majonezo padažas (Totorių virtuvė)
Totoriškas majonezo padažas
Cooking time
15
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska šiek tiek –
Majonezas – 1 stiklinė 1
Garstyčios – 1 šaukštas 1
Grietinė – 0,5 stiklinės 0,5
Malti pipirai šiek tiek –
Krienai – 1 šaukštas 1
Marinuoti grybai – 50 g 50
marinuoti agurkėliai – 50 g 50
Gaminimo eiga
- Agurkėliai ir grybai smulkiai supjaustomi, sumaišomi su majonezu ir grietine, įdedama garstyčių, krienų, įberiama druskos, pipirų ir viskas gerai išsukama
- Jei padažas tirštas, atskiedžiama sultiniu arba virtu vandeniu