Tortas-pyragas Namelis
Cooking time
2
hours
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Cukrus – 150 g 150
Varškė – 500 g 500
Grietinėlė – 200 g 200
Želatina – 2 šaukštai 2
Juodasis šokoladas – 150 g 150
Miltinis cukrus (papuošimui) –
Vanilės cukrus – 10 g 10
šokoladinis sirupas – 3 šaukštai 3
Forminiai sausainiai – 400 g 400
Marmeladiniai saldainiai – 100 g 100
Gaminimo eiga
- Forminius sausainius sudedame eilutėmis po 3
- Varškę 2-3 kartus sumalame mėsmale arba ištriname per tinklelį
- Į ją suberiame cukrų, vanilės cukrų, supilame grietinėlę, ištirpintą želatiną ir gerai išmaišome
- Ant sausainių dedame varškės masės, pabarstome supjaustytą marmeladinį saldainį, vėl dedame varškės masę, kraštus aplipdome sausainiais ir pastatome šaltai
- Kai pyragas sustingsta, ant jo viršaus užpilame ištirpinto šokoladinio sirupo masės, apibarstome saldainiais ir miltiniu cukrumi
- Palaikome šaltai
- Į varškės masę galima dėti riešutų, aguonų, įvairių džiovintų, konservuotų arba šviežių vaisių
grietinėlę bųtina išplakti ir atsargiai išmaišyti mediniu šaukštu tik tada sudėt į varškę.Taip bus puresnis kremas.