Tortas-pyragas Namelis

Pyragai, Tortai 1 comment

Tortas-pyragas Namelis

2.7 from 3 votes
Course: Pyragai, TortaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

2

hours 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Cukrus150 g 150

  • Varškė500 g 500

  • Grietinėlė200 g 200

  • Želatina2 šaukštai 2

  • Juodasis šokoladas150 g 150

  • Miltinis cukrus (papuošimui)

  • Vanilės cukrus10 g 10

  • šokoladinis sirupas3 šaukštai 3

  • Forminiai sausainiai400 g 400

  • Marmeladiniai saldainiai100 g 100

Gaminimo eiga

  • Forminius sausainius sudedame eilutėmis po 3
  • Varškę 2-3 kartus sumalame mėsmale arba ištriname per tinklelį
  • Į ją suberiame cukrų, vanilės cukrų, supilame grietinėlę, ištirpintą želatiną ir gerai išmaišome
  • Ant sausainių dedame varškės masės, pabarstome supjaustytą marmeladinį saldainį, vėl dedame varškės masę, kraštus aplipdome sausainiais ir pastatome šaltai
  • Kai pyragas sustingsta, ant jo viršaus užpilame ištirpinto šokoladinio sirupo masės, apibarstome saldainiais ir miltiniu cukrumi
  • Palaikome šaltai
  • Į varškės masę galima dėti riešutų, aguonų, įvairių džiovintų, konservuotų arba šviežių vaisių

One Comment

  1. Gitana

    grietinėlę bųtina išplakti ir atsargiai išmaišyti mediniu šaukštu tik tada sudėt į varškę.Taip bus puresnis kremas.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*