Tortas "Fedora"

Tortai 0 comments

Tortas "Fedora"

0.0 from 0 votes
Difficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Cukrus450 g 450

  • Vanduo1/2 stiklinės 1/2

  • Kakava2 šaukštai 2

  • Sviestas200 g 200

  • Juodasis šokoladas60 g 60

  • Margarinas100 g 100

  • Kiaušinių baltymai5 kiaušinių 5

  • Migdolų drožlės300 g 300

Gaminimo eiga

  • Baltymus standžiai išplakti su cukrumi, suberti išlukštentus ir sumaltus migdolus ar kokosų drožles
  • Išmaišyti ir supilti į didelę tortinę
  • II etapas: Sviestą ir margariną ištrinti su tryniais
  • Iš vandens, cukraus, šokolado ir kakavos išvirti sirupą, ataušinti, palaipsniui pilti į sviesto masę ir maišyti
  • Galima įpilti truputį spirito arba citrinų sulčių
  • Šią masę uždėti ant pirmojo sluoksnio į tortinę ir atšaldyti
  • III etapas: Migdolus nuplikyti verdančiu vandeniu, išlukštenti ir sumalti
  • Užvirinti pieną su cukrumi, juo užpilti migdolus, ataušinti ir pilti ant šokolado masės
  • IV etapas: Šokoladą ištirpinti piene ir užpilti ant torto
  • Atšaldyti, papuošti migdolais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*