Skani sriuba.
Tiršta pievagrybių sriuba su sūriu
Cooking time
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Svogūnas – 1 vnt 1
Česnakas – 3 skiltelės 3
Vanduo – 1,5 l 1,5
Miltai – 4 šaukštai 4
Grietinėlė – 150 g 150
Sviestas – 3 šaukštai 3
Pievagrybiai – 500 g 500
Sūris – 100 g 100
vegeta natur universalūs prieskoniai – 2 šaukštai 2
Gaminimo eiga
- Pakepiname smulkiai supjaustytą svogūną, suberiame skiltelėmis pjaustytus pievagrybius, česnaką kepame dar kokias 10 min
- Puode ištirpiname sviestą, suberiame miltus, nuolat maišydami pilame sultinį (jį pasigaminsite į karštą vandenį įbėrę Vegeta Natur universalius prieskonius)
- Į puodą supilame iškepusius pievagrybius, paverdame kelias minutes, supilame grietinėlę, užviriname
- Viską permaišome blenderiu
- Pilame į lėkštes, ant viršaus barstome tarkuoto sūrio