Tiršta pievagrybių sriuba su sūriu

Sriubos, Grybų patiekalai, Karšti patiekalai 0 comments

Skani sriuba.

Tiršta pievagrybių sriuba su sūriu

0.0 from 0 votes
Course: Grybų patiekalai, Karšti patiekalai, SriubosDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Česnakas3 skiltelės 3

  • Vanduo1,5 l 1,5

  • Miltai4 šaukštai 4

  • Grietinėlė150 g 150

  • Sviestas3 šaukštai 3

  • Pievagrybiai500 g 500

  • Sūris100 g 100

  • vegeta natur universalūs prieskoniai2 šaukštai 2

Gaminimo eiga

  • Pakepiname smulkiai supjaustytą svogūną, suberiame skiltelėmis pjaustytus pievagrybius, česnaką kepame dar kokias 10 min
  • Puode ištirpiname sviestą, suberiame miltus, nuolat maišydami pilame sultinį (jį pasigaminsite į karštą vandenį įbėrę Vegeta Natur universalius prieskonius)
  • Į puodą supilame iškepusius pievagrybius, paverdame kelias minutes, supilame grietinėlę, užviriname
  • Viską permaišome blenderiu
  • Pilame į lėkštes, ant viršaus barstome tarkuoto sūrio

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*