Tiršta pievagrybių sriuba

Sriubos 7 comments

Tiršta pievagrybių sriuba

3.3 from 7 votes
Course: SriubosDifficulty: Lengvas
Cooking time

35

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Miltai3 šaukštai 3

  • Grietinėlė125 ml 125

  • Pipirai pagal skonį

  • Petražolės3 šaukštai 3

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Pievagrybiai300 g 300

  • Sultinys3/4 l 3/4

  • Sviestai4 šaukštai 4

Gaminimo eiga

  • Viena porcija apie 325 kalorijos
  • Grybai nuvalomi, nuplaunami ir supjaustomi lakšteliais
  • Nuluptas svogūnas susmulkinamas
  • Ištirpdomi 2 šaukštai sviesto, jame pakepinami svogūnai su pievagrybiais
  • Sudedama pusė petražolių ir puodas nukeliamas nuo ugnies
  • Kitame puode ištirpdomas likęs sviestas, suberiami miltai ir maišant gruzdinami kol paruduoja
  • Tada supilamas karštas sultinys
  • Sriuba maišant pavirinama, pasūdoma, suberiami pipirai
  • Sudedami grybai su svogūnais, įplakama grietinėlė
  • Sriuba apibarstoma likusiomis petražolėmis

7 Comments

  1. Anastasija

    bandau paruosti sia sriuba

  2. Anastasija

    sknumelis

  3. Labais skani sriuba ir greitai paruosiama

  4. sakyciau rimtai skani sriuba, va db valgau ir zadu kartoti 😛

  5. Rimtai skani sriuba, zadu dar viena porcija pakartotinai 😛

  6. lb skani 😉

  7. Ramaske

    Tai tikrai kad laaabai skanu 🙂

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*