Tilapijų filė kepsniukai

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Paprastas, skanus šviežios žuvies patiekalas.

Tilapijų filė kepsniukai

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • pagal skonį

  • Ryžiai100 g 100

  • Miltai3 šaukštai 3

  • Citrina0,5 vnt 0,5

  • Marinuoti agurkai pagal skonį

  • Kiaušinis1 vnt 1

  • tilapijų filė300 g 300

  • majonezo padažas pagal skonį

Gaminimo eiga

  • Tilapijų filė apšlakstome citrinų sultimis, apibarstome Vegeta Natur prieskoniais, palaikome šaldytuve pusvalandį
  • Išplakame kiaušinį, mirkome filė gabaliuką, apvoliojame miltuose, kepame įkaitintoje keptuvėje
  • Išsiverdame plikytus ryžius, dedame juos į nedidelį puodelį, kad gražiai suformuotume
  • Šalia dedame keptą tilapijų filė, marinuotus agurkėlius, padažą

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*