Tešloje kepta vištiena

Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalai 0 comments

Tešloje kepta vištiena

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Cukrus1 šaukštelis 1

  • Vanduo0,5 stiklinės 0,5

  • Kiaušiniai2 vnt 2

  • Miltai1,5 stiklinės 1,5

  • Sviestas1 šaukštelis 1

  • Riebalai truputis

  • Degtinė2 šaukštai 2

  • Višta1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Virtą vištą supjaustykite į 4 dalis ir išimkite kaulus
  • Kiaušinius išplakite, supilkite vandenį, degtinę, sudėkite sviestą, įberkite cukraus bei druskos
  • Dalimis suberkite miltus ir viską gerai išmaišykite
  • Gautoje tešloje pavilgykite virtos vištienos gabaliukus ir kepkite karštuose riebaluose, kol parusvės
  • Tiekite su virtais biriais ryžiais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*