Tešloje kepta silkė

Žuvies patiekalai, Kalėdiniai patiekalai 0 comments

Labai skanu ataušusios prie salotų.

Tešloje kepta silkė

0.0 from 0 votes
Course: Žuvies patiekalai, Kalėdiniai patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus truputis

  • Druska pagal skonį

  • Kiaušiniai2 vnt 2

  • Miltai4-5 šaukštai 4-5

  • Grietinė5 šaukštai 5

  • Silkė4 vnt 4

Gaminimo eiga

  • Išmirkyta silkė perpjaunama išilgai, išimami kaulai, ir apdžiovinama
  • Tryniai ištrinami su 2 šaukštais aliejaus ir grietine, suberiama dalis miltų ir gerai išsukama
  • Baltymai išplakami ir atsargiai įmaišomi į tešlą, kartu suberiant likusius miltus bei druską
  • Pavoliotos tešloje silkės kepamos įkaitintame aliejuje

Tags

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*