Tešloje kepta silkė

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Išmirkyta silkė be kaulų, išimama ir apdžiovinama. Po to apvoliojama tešloje su kiaušiniais, miltais, grietine bei druska. Tada kepama aliejuje. Skanu su salotomis. Gaminimo laikas 40 min.

Tešloje kepta silkė

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Gaminimo laikas

40

minutes

Labai skanu ataušusios prie salotų.

Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus: truputis

  • Druska: pagal skonį

  • Grietinė5 šaukštai 5

  • Kiaušiniai2 vnt 2

  • Miltai4-5 šaukštai 4-5

  • Silkė4 vnt 4

Gaminimo eiga

  • Išmirkyta silkė perpjaunama išilgai, išimami kaulai, ir apdžiovinama.
  • Tryniai ištrinami su 2 šaukštais aliejaus ir grietine, suberiama dalis miltų ir gerai išsukama.
  • Baltymai išplakami ir atsargiai įmaišomi į tešlą, kartu suberiant likusius miltus bei druską.
  • Pavoliotos tešloje silkės kepamos įkaitintame aliejuje.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*