Šviežių kopūstų troškinys
Cooking time
45
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Pipirai pagal skonį –
Morkos – 1 vnt 1
Petražolės – 1 šaukštas 1
Svogūnai – 2 vnt 2
Pomidorai – 3-4 vnt 3-4
Čiobreliai pagal skonį –
Pievagrybiai – 6 vnt 6
Kopūstai – 1 vnt 1
Žiediniai kopūstai – 1/4 vnt 1/4
Kmynai žiupsnelis –
Dešra – 75 g 75
Salierų šakelės – 2 vnt 2
Maltos paprikos pagal skonį –
Paprikų ankštys – 1 vnt 1
žali žirneliai – 2 šaukštai 2
Sultinio koncentratas – 1 šaukštas 1
Gaminimo eiga
- Pievagrybius supjaustyti griežinėliais, pakepinti svieste
- Atskirai pakepinti vieną supjaustytą svogūną
- Kopūstus, papriką ir salierus supjaustyti šiaudeliais
- Antrąjį svogūną supjaustyti žiedeliais, susmulkinti žiedinį kopūstą, suberti žirnelius, užpilti 1/2l
- vandens, sultinio koncentratu, sudėti grybus ir troškinti, kol daržovės suminkštės
- Baigiant suberti prieskonius, keptą dešrą