Šviežių kopūstų troškinys

Troškiniai 0 comments

Šviežių kopūstų troškinys

0.0 from 0 votes
Course: TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Pipirai pagal skonį

  • Morkos1 vnt 1

  • Petražolės1 šaukštas 1

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Pomidorai3-4 vnt 3-4

  • Čiobreliai pagal skonį

  • Pievagrybiai6 vnt 6

  • Kopūstai1 vnt 1

  • Žiediniai kopūstai1/4 vnt 1/4

  • Kmynai žiupsnelis

  • Dešra75 g 75

  • Salierų šakelės2 vnt 2

  • Maltos paprikos pagal skonį

  • Paprikų ankštys1 vnt 1

  • žali žirneliai2 šaukštai 2

  • Sultinio koncentratas1 šaukštas 1

Gaminimo eiga

  • Pievagrybius supjaustyti griežinėliais, pakepinti svieste
  • Atskirai pakepinti vieną supjaustytą svogūną
  • Kopūstus, papriką ir salierus supjaustyti šiaudeliais
  • Antrąjį svogūną supjaustyti žiedeliais, susmulkinti žiedinį kopūstą, suberti žirnelius, užpilti 1/2l
  • vandens, sultinio koncentratu, sudėti grybus ir troškinti, kol daržovės suminkštės
  • Baigiant suberti prieskonius, keptą dešrą

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*