Šviežių kopūstų sriuba

Karšti patiekalai, Sriubos, Daržovių patiekalai 1 comment

Šviežių kopūstų sriuba

4.0 from 1 vote
Course: Daržovių patiekalai, Karšti patiekalai, SriubosDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Vanduo2 l 2

  • Miltai šaukštas

  • Pipirai truputis

  • Morkos1 vnt 1

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Salierai truputis

  • Grietinė2 šaukštai 2

  • Sviestas šaukštelis

  • Porai truputis

  • Kopūstas1 vnt 1

  • Lauro lapai keli

  • Kiauliena600 g 600

  • Pomidorų tyrė2 šaukštai 2

Gaminimo eiga

  • Vietoj kiaulienos galima naudoti jautieną
  • Iš mėsos ir prieskonių išverdamas sultinys
  • Kopūstai supjaustomi kvadratėliais, nuplikomi verdančiu vandeniu ir sudedami į perkoštą sultinį
  • Kiek pavirus, suberiama tarkuota morka ir pavirinama apie 30 minučių
  • Kai kopūstai suminkštėja, sudedami riebaluose pakepinti ir sultiniu praskiesti miltai, lauro lapeliai, pipirai, pomidorų tyrė, pasūdoma ir dar trumpai paverdama
  • Prieš tiekiant, užbalinama grietine ir apibarstoma žalumynais

One Comment

  1. labai tinka sergantiems diabetu.Kalorijų mažai,angliavandenių pakankamai.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*