Šviežių kopūstų salotos su paprikomis
Cooking time
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus – 3 šaukštai 3
Garstyčios – 1 šaukštelis 1
Fetos sūris – 150 g 150
Baltagūžiai kopūstai – 1 vnt 1
Maltos saldžiosios paprikos – 1 šaukštelis 1
Aitriosios paprikos – 1 vnt 1
Raudono vyno actas – 2 šaukštai 2
Raudonosios saldžiosios paprikos ankštys – 1 ankštis 1
Joduota druska žiupsnelis –
Gaminimo eiga
- Kopūstą nuvalykite, nuplaukite vandeniu, išpjaukite kotą, lapus supjaustykite plonais šiaudeliais, pasūdykite
- Išvalytą aitriosios paprikos ankštį supjaustykite griežinėliais
- 100ml verdančio vandens sumaišykite su aitriąja paprika, saldžiosios paprikos milteliai, garstyčiomis bei actu
- Karštu marinatu užpilkite kopūstus
- Ataušinkite
- Išvalytą saldžią papriką ir fetos sūrį supjaustykite kubeliais, suberkite į kopūstus, išmaišykite, pašlakstykite aliejumi ir pagardinkite pagal skonį