Šviežių kopūstų salotos su morkomis

Salotos, garnyrai 1 comment

Šviežių kopūstų salotos su morkomis

2.5 from 2 votes
Course: Salotos, garnyraiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

25

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Petražolių lapeliai (papuošimui)

  • Morkos2-3 vnt 2-3

  • Citrinų sultys1/2 citrinos 1/2

  • Grietinė100 g 100

  • Alyvų aliejus1 šaukštas 1

  • Baltagūžiai kopūstai1 gūžė 1

Gaminimo eiga

  • Kopūsto gūžę nuplauname nuvarviname, supjaustome plonomis juostelėmis, pašlakstome citrinų sultimis, užpilame aliejumi, pasūdome ir mediniu šaukštu suspaudžiame, kad kopūstai suminkštėtų
  • Atsiradusį skystį nusemiame
  • Kopūstus sudedame į salotinę, uždedame grietinę, apibarstome tarkuotomis morkomis, puošiame petražolių lapeliais ir tiekiame

One Comment

  1. A-ja-jai...

    Atsiradusios sultys – tai vitaminai. Isgerkime jas!

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*