Šviežių kopūstų salotos su morkomis
Cooking time
25
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Petražolių lapeliai (papuošimui) –
Morkos – 2-3 vnt 2-3
Citrinų sultys – 1/2 citrinos 1/2
Grietinė – 100 g 100
Alyvų aliejus – 1 šaukštas 1
Baltagūžiai kopūstai – 1 gūžė 1
Gaminimo eiga
- Kopūsto gūžę nuplauname nuvarviname, supjaustome plonomis juostelėmis, pašlakstome citrinų sultimis, užpilame aliejumi, pasūdome ir mediniu šaukštu suspaudžiame, kad kopūstai suminkštėtų
- Atsiradusį skystį nusemiame
- Kopūstus sudedame į salotinę, uždedame grietinę, apibarstome tarkuotomis morkomis, puošiame petražolių lapeliais ir tiekiame
Atsiradusios sultys – tai vitaminai. Isgerkime jas!