Šviežių grybų sriuba

Karšti patiekalai, Sriubos, Grybų patiekalai 0 comments

Paprasta, bet labai skanu.

Šviežių grybų sriuba

0.0 from 0 votes
Course: Grybų patiekalai, Karšti patiekalai, SriubosDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Morka1 vnt 1

  • Druska pagal skonį

  • Miltai1 šaukštas 1

  • Petražolės truputis

  • Svogūnai3 vnt 3

  • Grietinė5 šaukštai 5

  • Sviestas3 šaukštai 3

  • Grybai0,5 l 0,5

  • Bulvės3-4 vnt 3-4

  • Daržovių sultinys6 stiklinės 6

Gaminimo eiga

  • Nuplauti švieži grybai (voveraitės, ūmėdės, kelmučiai ar pan
  • ), morka, svogūnai supjaustomi, pakepinami svieste, užpilami daržovių sultiniu, kuriame virtos supjaustytos bulvės, pasūdoma ir dar pavirinama
  • Sriuba pagardinama su grietine sumaišytais miltais ir petražolėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*