Šviežių grybų maltiniai

Grybų patiekalai 0 comments

Šviežių grybų maltiniai

0.0 from 0 votes
Course: Grybų patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

Gaminimo eiga

  • Nuvalytus ir pasūdytame vandenyje apvirtus grybus sukapoti, sudėti į puodą, pabarstyti miltais ir pakepinti svieste arba aliejuje kartu su svogūnais, po to įpilti grybų nuoviro ir troškinti, kad suminkštėtų
  • Puodą nukėlus nuo ugnies, masę atvėsinti, pridėti smulkiai pjaustytų lašinių, kiaušinių, pyrago džiūvesėlių ir padaryti maltinius
  • Juos pavolioti džiūvesėliuose ir kepti svieste arba aliejuje
  • Prie grybų maltinių tinka svogūnų ar grietinės padažas ir bulvių arba miežinių kruopų košė

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*