Sviestinė grybų masė

Grybų patiekalai 0 comments

Sviestinė grybų masė

0.0 from 0 votes
Course: Grybų patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Cukrus pagal skonį

  • Actas2 šaukštai 2

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Grietinė2 šaukštai 2

  • Sviestas1 šaukštas 1

  • Grybai1 stiklinė 1

  • Pyragas1/2 riekelės 1/2

Gaminimo eiga

  • Išvirtus ir susmulkintus džiovintus grybus paspirginti aliejuje kartu su svogūnais, atšaldyti ir, pridėjus piene mirkyto pyrago, sumalti su mašinėle
  • Tą masę sumaišyti su grietine, sudėti į ištrintą iki purumo sviestą ir išsukti
  • Paskaninimui įdėti truputį druskos, acto, cukraus

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*