Šventinis vyniotinis
Cooking time
1
hour40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Morkos – 3 vnt 3
Malti juodieji pipirai pagal skonį –
Marinuoti agurkai – 4 vnt 4
Kiauliena – 500 g 500
Kiaulienos prieskoniai pagal skonį –
Kiaulių ausys – 6 vnt 6
Marinuotos raudonosios paprikos – 2 vnt 2
Marinatas – 2 stiklinės 2
Gaminimo eiga
- Kiaulieną supjaustome juostelėmis ir per naktį laikome marinate
- Kiaulių ausis verdame 20 min
- Ant maistinės, atsparios karščiui plėvelės sudedame kiaulių ausis, o ant jų – kiaulienos juosteles
- Pabarstome prieskoniais
- Eilėmis sudedame šiaudeliais supjaustytas marinuotas daržoves
- Suvyniojame ausis, susukame į plėvelę, surišame ir apie 1 val
- verdame pasūdytame vandenyje
- Išvirusį vyniotinį paslegiame ir laikome, kol atvėsta
- Patiekiame su šviežiomis daržovėmis