Šventinis vyniotinis

Užkandžiai 0 comments

Šventinis vyniotinis

0.0 from 0 votes
Course: UžkandžiaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Morkos3 vnt 3

  • Malti juodieji pipirai pagal skonį

  • Marinuoti agurkai4 vnt 4

  • Kiauliena500 g 500

  • Kiaulienos prieskoniai pagal skonį

  • Kiaulių ausys6 vnt 6

  • Marinuotos raudonosios paprikos2 vnt 2

  • Marinatas2 stiklinės 2

Gaminimo eiga

  • Kiaulieną supjaustome juostelėmis ir per naktį laikome marinate
  • Kiaulių ausis verdame 20 min
  • Ant maistinės, atsparios karščiui plėvelės sudedame kiaulių ausis, o ant jų – kiaulienos juosteles
  • Pabarstome prieskoniais
  • Eilėmis sudedame šiaudeliais supjaustytas marinuotas daržoves
  • Suvyniojame ausis, susukame į plėvelę, surišame ir apie 1 val
  • verdame pasūdytame vandenyje
  • Išvirusį vyniotinį paslegiame ir laikome, kol atvėsta
  • Patiekiame su šviežiomis daržovėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*