Šventiniai suktinukai

Mėsos patiekalai 0 comments

Šventiniai suktinukai

0.0 from 1 vote
Course: Mėsos patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 

15

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus (kepimui)

  • Druska pagal skonį

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Kiaušiniai2 vnt 2

  • Miltai2 šaukštai 2

  • Pipirai pagal skonį

  • Grietinė100 g 100

  • Sviestas50 g 50

  • Džiūvėsiai50 g 50

  • Voveraitės1,5 stiklinės 1,5

  • Rauginti kopūstai2 l 2

  • Kiaulienos nugarinė1 kg 1

  • Kiaulienos prieskoniai pagal skonį

Gaminimo eiga

  • Kiaulienos nugarinę supjaustome 1,5 cm
  • storio griežinėliais, išmušame mėsos plaktuku, įtriname kiaulienos prieskoniai ir paliekame 1val
  • Įdarui pakepiname kubeliai supjaustytus svogūnus, voveraites, įmaišome miltus, greitinę, paskaniname druska ir pipirais
  • Iš nugarinės formuodami suktinukus įdedame po 1,5 šaukšto įdaro
  • Suktinukus pavoliojime kiaušinių plakinyje, džiūvėsiuose ir paliekame apdžiūti
  • Tuomet kepame aliejuje
  • Suktinukus įdedame į puodą su raugintais kopūstais, įpilame 1 stiklinę vandens ir troškiname apie 30-40min
  • Patiekiame suktinukus perpjautus pusiau su kopūstais ir virtomis bulvėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*