Šventinė sriuba
Cooking time
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Porai – 1 vnt 1
Pievagrybiai – 500 g 500
Žalumynai – 1 šaukštas 1
Faršas – 500 g 500
Sūrelis – 250 g 250
Gaminimo eiga
- Receptas 8-ioms porcijoms
- Apkepinti faršą, pasūdyti, papipirinti
- Padėti atskirai, kad neatauštų
- Apkepinti grybus ir sudėti į faršą
- Porą supjaustyti žiedeliais, patušinti iki minkštumo ir sumaišyti su faršu ir grybais
- Visą gautą masę 1-2 min
- pakaitinam ant silpnos ugnies
- Įdedam sūrelį, užpilam verdančiu vandeniu, kad gautųsi tiršta sriuba
- Maišyti, kol ištirpts sūrelis, užvirinam
- Nuimam nuo ugnies, supilam žalumynus