Šutintos morkos

Karšti patiekalai, Daržovių patiekalai 1 comment

Taip paruoštas morkas galima patiekti prie įvairių mėsos patiekalų arba kaip atskirą patiekalą.

Šutintos morkos

5.0 from 1 vote
Course: Daržovių patiekalai, Karšti patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Cukrus pagal skonį

  • Miltai0,5 šaukštelio 0,5

  • Morkos300 g 300

  • Sviestas3 šaukštai 3

Gaminimo eiga

  • Nuskustos morkos supjaustomos kubeliais, užpilama šiek tiek vandens arba sultinio, pridedama sviesto ir šutinama, kol suminkštėja
  • Miltai pakepinami su sviestu, sudedami į morkas, įberiama druskos, cukraus ir užvirinama

One Comment

  1. birute

    vakar pagaminau,labai skanu ir paprasta,likuti kita diena galima sunaudoti ir salta,-kaip garnyra prie mesos

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*