Sūrūs riestainiai

Užkandžiai 0 comments

Puikus užkandis žmonėms, kurie mėgsta riestainius, tačiau ne saldžius, o sūrius.

Sūrūs riestainiai

0.0 from 0 votes
Course: Sausainiai, UžkandžiaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

2

hours 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Kiaušiniai2 vnt 2

  • Miltai3,5-4 stiklinės 3,5-4

  • Pienas3/4 stiklinės 3/4

  • Riebalai1 šaukštas 1

  • Mielės40 g 40

  • Aguonos truputis

  • rūgęs pienas truputis

Gaminimo eiga

  • Šiltame piene išleistos ir kiek pakildintos mielės supilamos į miltus, sudedami likusieji produktai
  • Iš pagamintos ir pakildintos tešlos ant miltais pabarstytos lentos kočiojami 20 cm
  • ilgio voleliai; jie sujungiami ratuku
  • Riestainiai palaikomi šiltai, kad pakiltų
  • Paskui sumetami į verdantį pasūdytą vandenį
  • Iškilę išgriebiami, tuoj pat sudedami į riebalais išteptą skardą, apibarstomi aguonomis ir kepami labai karštoje orkaitėje, kol pagels

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*