Sūrio tortas, turintis mažai angliavandenių
Cooking time
1
hour10
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Kiaušiniai – 2 vnt 2
Baltas sūris – 900 g 900
Splenda – 1,5 puodelio 1,5
Migdolų pasta – 0,5 puodelio 0,5
Vanilės aromatinis aliejus – 1 šaukštelis 1
Gaminimo eiga
- Baltąjį sūrį sukrėskite į indą ir dėkite į karšto vandens vonelę
- Maišykite tol, kol sūrio masė taps vientisa
- Iš 50g sviesto ir migdolų riešutų paruoškite tirštą pastą
- Paimkite 25cm
- dydžio formą ir iš migdolų pastos suformuokite sūrio tortui padą
- Atvėsinkite formą šaldytuve
- Išmaišykite kiaušinius ir vanilę stiklinėje, supilkite ant sūrio ir gerai sumaišykite
- Supilkite splenda, keletą lašų citrinų sulčių ir dar kartą gerai išmaišykite
- Iškratykite iš tešlos oro burbuliukus
- Sukrėskite paruoštą masę į atvėsintą formą
- Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių ir kepkite apie 45 minutes
- Ištraukite iškeptą tortą iš orkaitės, 5min
- vėsinkite, tuomet nulupkite apsvilusia plutelę