Sūrio tortas, turintis mažai angliavandenių

Tortai 0 comments

Sūrio tortas, turintis mažai angliavandenių

0.0 from 0 votes
Course: TortaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

10

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Kiaušiniai2 vnt 2

  • Baltas sūris900 g 900

  • Splenda1,5 puodelio 1,5

  • Migdolų pasta0,5 puodelio 0,5

  • Vanilės aromatinis aliejus1 šaukštelis 1

Gaminimo eiga

  • Baltąjį sūrį sukrėskite į indą ir dėkite į karšto vandens vonelę
  • Maišykite tol, kol sūrio masė taps vientisa
  • Iš 50g sviesto ir migdolų riešutų paruoškite tirštą pastą
  • Paimkite 25cm
  • dydžio formą ir iš migdolų pastos suformuokite sūrio tortui padą
  • Atvėsinkite formą šaldytuve
  • Išmaišykite kiaušinius ir vanilę stiklinėje, supilkite ant sūrio ir gerai sumaišykite
  • Supilkite splenda, keletą lašų citrinų sulčių ir dar kartą gerai išmaišykite
  • Iškratykite iš tešlos oro burbuliukus
  • Sukrėskite paruoštą masę į atvėsintą formą
  • Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių ir kepkite apie 45 minutes
  • Ištraukite iškeptą tortą iš orkaitės, 5min
  • vėsinkite, tuomet nulupkite apsvilusia plutelę

Tags

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*