Suktinukas su tunu

Užkandžiai, Įvairūs patiekalai 0 comments

Kiaušinių suktinukas su tunu ir žaliomis prieskoninėmis žolelėmis gardus ir karštas, ir šaltas. Su karštu suktinuku tinka šviežios salotos.

Suktinukas su tunu

5.0 from 2 votes
Course: Įvairūs patiekalai, UžkandžiaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Kiaušiniai6 vnt 6

  • Miltai60 g 60

  • Pienas500 ml 500

  • Majonezas100 g 100

  • Fermentinis sūris50 g 50

  • Krapai12 g 12

  • Grietinė100 g 100

  • Svogūnų laiškai20 g 20

  • konservuotas tunas185 g 185

Gaminimo eiga

  • Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių C
  • Kepimo skardos dugną ir šonus išklokite kepimo popieriumi ir ištepkite jį aliejumi
  • Kiaušinius suplakite plaktuvu
  • Sudėkite miltus, prieskonius ir plakite toliau, kol nebeliks miltų gumulėlių
  • Įpilkite pieno ir išmaišykite iki vientisos masės
  • Mišinį supilkite i kepimo skardą ir kepkite 25-30 minučių, kol tešla sutirštės, o viršus gražiai parus
  • Išimkite pagrindą iš orkaitės, atvėsinkite kelias minutes, uždenkite popieriumi ir suvyniokite taip, kad parudusi pusė liktų viršuje
  • Susmulkinkite prieskonines žoleles, šakute sutrupinkite nusausinta žuvį
  • Įdaras: sumaišykite riebią grietinę, majonezą, tuno gabaliukus savo sultyse, svogūnų laiškus arba laiškinius česnakus, smulkintus krapus
  • Sudėkite įdarą ant šiek tiek atvėsusio kiaušinių pagrindo ir paskirstykite
  • Susukite pagrindą, naudodami popierių, pradėkite nuo platesnio krašto (kitaip suktinukas bus pernelyg storas)
  • Apibarstykite smulkiai sutarkuotu sūriu ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol sūris išsilydys ir suktinukas visiškai sušils

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*