Su pomidorais keptas karpis

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Karpį supjaustykite gabalėliais ir kepkite aliejuje. Tada sudėkite į troškinkite svogūnus, česnakus, garstyčias ir pomidorus. Pilkite vyną, užtarkuokite sūrį ir apkepkite orkaitėje su sviestu.

Su pomidorais keptas karpis

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Gaminimo laikas

1

hour 

15

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Alyvuogių aliejus300 ml 300

  • Baltas vynas150 g 150

  • Česnakai3 skiltelės 3

  • Druska: pagal skonį

  • Fermentinis sūris50 g 50

  • Garstyčių grūdeliai1-2 šaukšteliai 1-2

  • Karpis2 kg 2

  • Malti pipirai: pagal skonį

  • Pomidorai3 vnt 3

  • Sviestas60 g 60

  • Svogūnai2 vnt 2

Gaminimo eiga

  • Karpius išdarinėkite ir supjaustykite stambiais gabalais.
  • Pasūdykite, apibarstykite pipirais ir iškepkite aliejuje.
  • Tada dėkite į troškintuvą.
  • Aliejuje, kuriame kepė žuvys, pakepinkite griežinėliais supjaustytus svogūnus ir sutrintus česnakus.
  • Kai svogūnai pagels, berkite garstyčias ir sudėkite nuluptus bei supjaustytus pomidorus.
  • Troškinkite, kol pomidorai ištiš.
  • Tada pilkite vyną, išmaišykite ir viską krėskite į troškintuvą su karpiais.
  • Užtarkuokite sūrį, uždėkite sviestą ir apkepkite orkaitėje.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*