Su koše keptas karpis

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai, Kruopų patiekalai 0 comments

Su grikių koše keptas karpis – ant košės dedama žuvis ir kiaušinis, užpilama grietine, apibarstoma žalumynais. Galima naudoti kitas žuvų rūšis.

Su koše keptas karpis

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Kruopų patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Gaminimo laikas

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Augaliniai riebalai8 g 8

  • Druska: pagal skonį

  • Grietinė100 g 100

  • Grikių košė150 g 150

  • Kiaušiniai1/4 vnt 1/4

  • Miltai6 g 6

  • Sūris5 g 5

  • Sviestas10 g 10

  • Žalumynai: papuošimui

  • Žuvis125 g 125

Gaminimo eiga

  • Išvirta ir sviestu išmaišyta biri grikių košė sudedama į keptuvės vidurį.
  • Ant košės dedama mažame riebalų kiekyje iškepta žuvis, ant žuvies – kiaušinio griežinėlis ir viskas užpilama grietine arba grietinės padažu, užbarstoma petražolių lapelių.
  • Tokiu būdu galima kepti menkę, šamą, sterką, lydeką, karosą.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*