Stirnienos troškinys su raudonuoju vynu

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Medžiotojų virtuvės patiekalas – stirnienos troškinys. Nors stirnieną troškinti galima įvairiais būdais, su raunonu vynu – mano mėgstamiausias!

Stirnienos troškinys su raudonuoju vynu

5.0 from 1 vote
Course: Featured, Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Česnakas1 skiltelė 1

  • Pipirai pagal skonį

  • Morkos2 vnt 2

  • Pomidorai1 vnt 1

  • Paprika1 vnt 1

  • Raudonas vynas1 stiklinė 1

  • stirnienos kumpis500 g 500

Gaminimo eiga

  • Sirtieną išverdame
  • Virimo laikas apie 1,5 val
  • Baigiant virti mėsai į tą patį puodą sudedame supjaustytas morkas ir šiek tiek apverdame
  • Supjaustome paprikas, česnaką, pomidorą ir suberiame į keptuvę
  • Taip pat sudedame apvirtas morkas
  • Pakepiname visas daržoves
  • Supjaustome mėsa, sudedame prieskoniu ir viską išmaišome keptuvėje su daržovėmes
  • Supilame vyną ir troškiname 15 min

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*