Medžiotojų virtuvės patiekalas – stirnienos troškinys. Nors stirnieną troškinti galima įvairiais būdais, su raunonu vynu – mano mėgstamiausias!
Stirnienos troškinys su raudonuoju vynu
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Česnakas – 1 skiltelė 1
Pipirai pagal skonį –
Morkos – 2 vnt 2
Pomidorai – 1 vnt 1
Paprika – 1 vnt 1
Raudonas vynas – 1 stiklinė 1
stirnienos kumpis – 500 g 500
Gaminimo eiga
- Sirtieną išverdame
- Virimo laikas apie 1,5 val
- Baigiant virti mėsai į tą patį puodą sudedame supjaustytas morkas ir šiek tiek apverdame
- Supjaustome paprikas, česnaką, pomidorą ir suberiame į keptuvę
- Taip pat sudedame apvirtas morkas
- Pakepiname visas daržoves
- Supjaustome mėsa, sudedame prieskoniu ir viską išmaišome keptuvėje su daržovėmes
- Supilame vyną ir troškiname 15 min