Stefanijos tortas
Cooking time
45
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Cukrus – 1 stiklinė 1
Sviestas – 200-300 g 200-300
Kepimo milteliai – 1 nepilnas šaukštas 1
Grietinės – 2 stiklinės 2
Kiaušinių baltymai – 3 vnt 3
Vanilino miltai –
Gaminimo eiga
- Padaryti tešlą
- Atšaldyti ir iškočioti 6-7 blynus
- Kremui: Virinti 3-4 pakelius pieno su 2 stiklinėm cukrau, kol pradeda tirštėti
- Įdėjus pakelį kakavos ir dar truputį pavirti
- Atšaldyti
- Išsukti 400 g sviesto ir 3-4 trynius su 3-4 šaukšteliais cukrausiki baltumo
- Viską sumaišyti dedant vanilino, citrinos